|
[Platformówka] ŚLIMAK the Ślimaczysko |
| Podoba się? |
| TAK |
|
87% |
[ 7 ] |
| NIE |
|
12% |
[ 1 ] |
|
| Głosowań: 8 |
| Wszystkich Głosów: 8 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Pozik
Bohater

Główny edytor: 
28094 Prestiż
|
|
|
|
 |
Dante R.
Sierżant

Główny edytor: 
659 Prestiż
|
Wysłany: 01-10-2007, 15:16
|
|
|
Wygląda trochę jak DSowe Mario vs, Donkey Kong 2. Ściągnę to zprawdzę podobieństwa.
Gra jest bardzo ciekawa i fajna. Aczkolwiek sprawia wrażenie lekko niedopracowanej.
Za pomysł - 6+/10 |
|
|
|
 |
Pozik
Bohater

Główny edytor: 
28094 Prestiż
|
|
|
|
 |
McO
Bohater WujasheQ

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
15161 Prestiż
|
Wysłany: 01-10-2007, 16:31
|
|
|
Grafika ładna tylko nie pasują do niej te bezkonturowe tła (chmury, 'drzewa', słońce). Przydałby się jakiś jedno pixelowy konturek, żeby stworzyć taką jedną całość. Muzyka fajna ale tylko ta podczas gry. Nie wiem która z tych dostępnych w grze jest twoja ale ta która leci podczas intra nie dorównuje ani trochę innym.
Błędów sporo znalazłem jak na parominutową grę: czasem nie wiadomo czemu licznik czasu sam się zeruje (po co on w ogóle jest? o0), gdy przegrasz lub zrestartujesz grę muzyka nie przestaje grać i robi się taki piosenkowy mix. Przyczepię się jeszcze do dwóch mniej istotnych rzeczy: czy wiesz, że można łatwo nabijać punkty w jednej planszy? Po prostu się zabijasz i dalej ją przechodzisz, a tam jest sporo kuleczek punkto-dajek. I jeszcze to, że gdy wyślesz wynik do neta to dalej widnieje napis "Anuluj" zamiast "OK" czy coś w tym rodzaju. Na początku bałem się wcisnąć to "Anuluj" bo myślałem, że wynik się nie wyśle... To jest taka moja zaczepka mało-zło-rupka.
Poza tym gra baardzo fajna i miła dla oka.
PS. Twoja strona domowa to bezczelna zrzyna strony domowej twórcy Knytt Stories... |
|
|
 |
Jedrek
Sierżant wyższej techniki zawodowej cptin

1810 Prestiż
|
Wysłany: 01-10-2007, 18:00
|
|
|
Fajne, szczególnie ten ślimaczek . Z punktu grafiki mi się nawet podoba dlatego na pytanie odpowiadam na TAK . Podoba mi się też rozkład mapy a długo nie grałem, są jakieś dodatki? |
_________________ [img:9b04e4370d]http://i26.photobucket.com/albums/c114/juggalojoe69/6065.jpg[/img:9b04e4370d]
[img:9b04e4370d]http://img118.imageshack.us/img118/3166/flash8ka2.jpg[/img:9b04e4370d]
Titas Games:
Hackyou 1.0 - 100%
NukeProject - 51%
Xtra - Utracone |
|
|
|
 |
Pozik
Bohater

Główny edytor: 
28094 Prestiż
|
Wysłany: 01-10-2007, 21:07
|
|
|
| McO napisał/a: | Grafika ładna tylko nie pasują do niej te bezkonturowe tła (chmury, 'drzewa', słońce). | Właśnie tak miało być - grafika miała być inna xD| McO napisał/a: | | Nie wiem która z tych dostępnych w grze jest twoja ale ta która leci podczas intra nie dorównuje ani trochę innym. | Jak to nie :lol: | McO napisał/a: | | czy wiesz, że można łatwo nabijać punkty w jednej planszy? Po prostu się zabijasz i dalej ją przechodzisz, a tam jest sporo kuleczek punkto-dajek. | To się po prostu nie opłaca Jak przejdziesz do końca, to dostajesz 5000 za każde życie | McO napisał/a: | | I jeszcze to, że gdy wyślesz wynik do neta to dalej widnieje napis Anuluj zamiast OK czy coś w tym rodzaju. Na początku bałem się wcisnąć to Anuluj bo myślałem, że wynik się nie wyśle... | Już to zmieniłem | McO napisał/a: | | To jest taka moja zaczepka mało-zło-rupka. | Bardzo ładna i na temat | McO napisał/a: | | Poza tym gra baardzo fajna i miła dla oka. | Dzięki | McO napisał/a: | | PS. Twoja strona domowa to bezczelna zrzyna strony domowej twórcy Knytt Stories... | Nom, a silniki do gier mam też od niego - dzięki dekoderowi plików Clickteam ;]| Jedrek napisał/a: | Fajne, szczególnie ten ślimaczek . Z punktu grafiki mi się nawet podoba dlatego na pytanie odpowiadam na TAK . | Dzięki | Cytat: | Podoba mi się też rozkład mapy a długo nie grałem, są jakieś dodatki? | W sumie to miała być krótka mini-gierka, ale kto wie |
|
|
|
 |
zetcom
Młodszy chorąży 2D Artist

Główny edytor: 
Drugi edytor: 
Pojedynki: nie
3194 Prestiż
|
Wysłany: 04-10-2007, 15:10
|
|
|
Naprawdę fajnie się gra w tą grę. Nie jest taka trudna właściwie. Podoba mi się szczególnie chodzenie po "suficie" . |
|
|
|
 |
Pozik
Bohater

Główny edytor: 
28094 Prestiż
|
|
|
|